Opdrachtgevers

Algemeen

De juiste kandidaat kan het verschil maken

Heeft u behoefte aan tijdelijk personeel, dan bent u bij Detaservice aan het juiste adres. Detaservice helpt u met het vinden van de juiste kandidaat.

Wij detacheren ervaren professionals voor diverse functies en beschikken over een ruime database van professionals. Dankzij ons uitgebreide netwerk en database zijn we vaak in staat snel goede kandidaten te vinden en aan te bieden.

Werkwijze

Het vinden van de juiste kandidaat voor uw organisatie valt of staat met een helder en duidelijk zoekprofiel. Hierin worden zaken vastgelegd als functie, kennisgebied, opdracht, maar ook en niet minder belangrijk het type persoon. Immers hij/zij moet wel bij uw bedrijfscultuur passen. Verder zijn prijs, plaats en duur van de opdracht belangrijke richtlijnen waar wij ons aan houden.

Op basis van dit zoekprofiel en de aard van de opdracht zoeken de recruiters van Detaservice naar de meest geschikte kandidaat.

Detachering

Detaservice detacheert ervaren professionals voor diverse functies en beschikt over een ruime database van professionals. Dankzij ons uitgebreide netwerk en database zijn we vaak in staat snel goede kandidaten te vinden en aan te bieden.

Uitzenden

Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. U als opdrachtgever kunt bij tijdelijke opdrachten, ziekte/verlof van uw eigen personeel of bij productie pieken direct gebruik maken van onze kandidaten.

Het grote voordeel voor u als opdrachtgever is dat u bij uitzenden alleen betaalt voor de gewerkte uren. Daarnaast geldt bij uitzenden dat u als opdrachtgever niet de werkgeversverplichtingen op u neemt en daarmee uw arbeidsrechtelijke risico’s minimaliseert.

W&S

Het selecteren van dé juiste kandidaat start met een uitvoerig intakegesprek en het vaststellen van het functieprofiel bij de opdrachtgever op kantoor. Zo leren wij de cultuur van uw organisatie kennen en het profiel van de professional die op de vacature past.

Op basis van het functieprofiel zoeken de recruiters van Detaservice naar de meest geschikte kandidaat waarmee een interview wordt gepland. Er worden maximaal 2 passende kandidaten aan uw organisatie voorgesteld. De door u gekozen kandidaat komt op gesprek en treedt bij wederzijds goedvinden direct bij u in (vaste) dienst.