U zoekt een carrière, wij hebben hem gevonden ook voor u!

Kandidaten

VOOR ONS BEN JE MEER DAN EEN CV

Als medewerker van Detaservice ben je een specialist op één van de vakgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn. Je denkt vanuit je vak, en bent resultaatgericht. Je wilt graag werken, tijdelijk of vast.

Detaservice heeft als doelstelling om uitsluitend de meest geschikte kandidaat te werven en voor te stellen bij onze opdrachtgever. En uiteraard stellen we jou alleen maar voor bij die opdrachtgevers die voldoen aan jouw wensen.

Detachering

Als gedetacheerde werknemer word je vaak voor een bepaalde tijd bij één van onze opdrachtgevers te werk gesteld. Hierdoor kun je ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers van Detaservice. Wanneer het project afgerond is dan zoekt Detaservice weer naar een nieuwe opdracht.

Uitzenden

Als uitzendkracht werk je vaak tijdelijk bij verschillende opdrachtgevers van Detaservice. Je gaat een uitzendovereenkomst aan met Detaservice, wij zijn in dit geval jouw werkgever.

Je krijgt wekelijks jouw loon betaald aan de hand van getekende urenstaten van de opdrachtgever. Vaak bestaat er de mogelijkheid om na een uitzendperiode in dienst te treden bij de opdrachtgever van Detaservice.

W&S 

Je bent op zoek naar een nieuwe vaste baan? Detaservice helpt je in contact te brengen met bedrijven in de branche waarin jij wilt werken. Door de jarenlange ervaring en een groot netwerk is Detaservice succesvol met het vinden van de juiste baan voor jou. Wanneer jouw gesprek bij onze opdrachtgever positief is dan treed je direct in dienst bij onze klant.

Meld je vrijblijvend aan en vind jouw droombaan!

Aanmelden