Het begint met ambitie, het eindigt met resultaat!

Disclaimer

Met het bezoeken en raadplegen van onze website, stemt u automatisch in met de onderstaande voorwaarden.

Alle inhoud van onze website is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten van de website zijn eigendom van Detaservice B.V. Niets uit deze website mag zonder toestemming worden verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming. Wijzigingen van de inhoud van onze website is ook uitdrukkelijk verboden.

Tenzij anders aangegeven zijn de handelsmerkrechten van Detaservice B.V. van toepassing op alle merken die op onze website worden getoond. Dit betreffen onder andere alle merken en logo's van Detaservice Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming.

Detaservice B.V. wijst alle aansprakelijkheid jegens elke partij af voor mogelijke directe, indirecte, bijzondere of gevolgschade, hetzij enige andere schade ontstaan door het gebruik van onze website of de inhoud daarvan, dan wel door de onmogelijkheid om hiervan gebruik te maken of van alle andere websites die via hyperlinks aan onze website zijn gekoppeld.

De informatie die op onze website wordt verstrekt, kan op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden gewijzigd.

Deze voorwaarden zullen in elk opzicht uitsluitend onderhevig zijn aan de Nederlandse wetgeving.